0479/97 96 35

Interessante sites

Interessante sites:

www.kmo-insider.biz

 

kmo insider 3

Over kmo-insider
kmo-insider is een maandelijkse nieuwsbrief voor bedrijfsleiders en actieve managers en bevat nuttige informatie over wetgeving en fiscaliteit tot informatie over sociale zaken. kmo-insider bevat alles wat een ondernemer moet weten. Aan de hand van een panelgesprek en bijhorend redactioneel dossier werpt kmo-insider elke maand ook nog een blik op 2 sectoren. Korte persberichten, vaste columns en  actuele artikels zijn waarden die elk bedrijf van de actualiteit op de hoogte houdt.

http://www.lesondes.be

les ondes

De ideale plaats voor  je incentive of teambuilding van je bedrijf. Dit kan ik uit persoonlijke ervaring getuigen. Gewoon super!

Residence “Les Ondes” (2000 m²) is recent gerenoveerd, sfeervol en comfortabel ingericht. Het huis heeft zijn authentieke karakter behouden en herbergt samen met de chalets tot maximaal 35 personen. Alle faciliteiten zijn aanwezig, ook voor uw zakelijke meetings. Tweepersoonskamers met eigen badkamer en de mogelijkheid om in de achtertuin heerlijk te relaxen van de Finse sauna & hottub die nog traditioneel met houtblokken worden verwarmt. De Villa:(1929) sfeervol en comfortabel ingericht en herbergt tot maximaal vijfentwintig personen.

Adviesbureau, bedrijfsadvies