0479/97 96 35

Testimonials

Testimonials

 

 

de onderstroom

Mia heeft ons geholpen scherper af te bakenen wat we te bieden hebben en hoe we dat beter in de wereld zetten. Na 15 jaar zelfstandig ondernemen liep ik een beetje vast in mijn ondernemerschap. Hard werken en bezield zijn is niet genoeg om een bloeiende onderneming te hebben. Haar resultaat gerichte aanpak en spiegel op de structuur van de organisatie heeft niet alleen de zaak meer rendabel gemaakt, de energie stroomt weer sterker dan voorheen. 

April 29, 2016, Jürgen was Aimbizz bvba’s client

van de sande logo

 

Beste Mia, na de voldane sessies in 2014 hebben wij graag weer de draad opgenomen voor een nieuwe reeks in 2015. Je vernieuwende ideeën en brede kijk geven steeds een goed resultaat. Je intensieve inzet, stipte afspraken en opvolging betekenen een meerwaarde voor ons bedrijf. We kunnen je zeker aanbevelen bij een nieuwe klant.
Met vriendelijke groeten, Raymonde Gijbels medezaakvoerder ELV.

 

 

dynamoo logo

 

Mia is een echte doorzetter en door haar aanpak en volharding boekt ze resultaten.
Dit geeft een goed gevoel, waarvoor dank.
Patrick Moens, Zaakvoerder dynamoo, juni 3, 2015.

 

Mia Haesevoets werd in de zomer van 2014 aangesteld bij dynamoo.biz om de bedrijfsstructuur te optimaliseren. In één van de brainstormingen hebben we samen beslist om een externe 2-daagse brainstorming te organiseren. We deden dit begin februari 2015 voor de eerste keer. De manier van creatief brainstormen werd gestimuleerd onder de voorstelling van 16 bedrijfsissues, waar iedereen elk idee kon zetten op een eenvoudige post-it. Nadien werden alle ideeën toegelicht, beoordeeld in groep en gegroepeerd tot een aantal werkbare ideeën. De aanpak van Mia was hierin zeer constructief, … en heeft zelfs de groepsgeest aangescherpt. (Na de meeting, besliste zaakvoerder Patrick Moens van dynamoo.biz, om hiervan alvast een jaarlijkse traditie te maken.)
Patrick Moens van dynamoo.biz

logo_proximus

Mia has been working for more than 2 years in my team as Executive coach.
She is very skilled in people management and motivating people, she as a very independent way of working. Mia is a real entrepreneur with an open positive attitude In other words it was really great working with her. February 23,2011.
Armand Ceulemans, Field Sales Manager, Belgacom & Proximus.

 

 

 


Adviesbureau, bedrijfsadvies