0479/97 96 35

Team Aimbizz

 

Mia Haesevoets
Zaakvoerder
Mia vertrekt vanuit haar opleiding als licentiaat communicatiewetenschap en combineert dit met een ervaring van 20 jaar in het bedrijfsleven als: sales, account manager en later als leidinggevende. In 2007 startte ze de firma Aimbizz op om andere bedrijven te begeleiden in hun groei en optimale organisatie. Mia's sterke punten zijn haar empathisch vermogen, sterke communicatie, positieve ingesteldheid, snel inleef vermogen en realistische kijk op de situatie. Zij zorgt ervoor dat je organisatie optimaal en in balans kan functioneren en spoort snel de noden op. Haar passie is begeleiden van groei en ontwikkeling van bedrijven en mensen. Mia laat zich ondersteunen door een team van medewerkers die uitblinken in hun specialiteiten. Maak hier verder kennis met het ganse team.
Neem vrijblijvend contact opVolg ons op FacebookVolg ons op Linkedin
Gavin Johnston
Team lid
Gavin is een specialist in project improvement en recruitement. Sales en operations hebben geen geheimen voor hem. Als international project manager deed hij een grondige ervaring op. Wilt u internationale nieuwe markten ontwikkelen dan kan je bij hem terecht. Gavin heeft ook ervaring als IT project manager. De persoon binnen Aimbizz voor training en coaching op verschillende domeinen voor groei en ontwikkeling van uw bedrijf.
Neem vrijblijvend contact opVolg ons op linkedin
Louis Meert
Team lid
Louis heeft een rijk verleden als ondernemer in fashion en retail en begeleidt bedrijven in al hun groei fases. Voor bedrijfsanalyses kan je bij hem terecht. Als sales coach en trainer kan Louis je inspireren om net dat tikkeltje meer in te zetten voor de verdere groei en ontwikkeling van uw bedrijf.
Neem vrijblijvend contact opVolg ons op Linkedin
Carine Bosman
Team lid
Carine ontwikkelde zich, een rijk gevulde carrière lang, tot absolute expert in het internationaal ondernemen zowel in B2B als B2C. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring als Export Directeur met o.a. het opzetten van distributeursnetwerk in verschillende landen en continenten. Zij startte haar carrière bij Procter & Gamble in de Sales & Marketing afdeling om daarna door te groeien naar Contract Manufacturing. Bij Attends Healthcare als Export Directeur, bouwde zij succesvol het internationale luik uit. Eén van haar belangrijkste vaardigheden is het maken van een marktanalyse, de beoordeling van een exportmarkt en de ontwikkeling van de export business in de markt. Bovendien beschikt Carine over sterke vaardigheden om het mappen van de juiste partner in het buitenland en in het onderhandelen met distributeurs. Vandaag is zij een veelgevraagde lector bij Unizo Internationaal, Agentschap Buitenlandse Handel, Syntra Management opleidingen en de Antwerp Management School. Zij biedt haar expertise en diensten aan op korte of lange termijn aan KMO’s met de focus op internationalisering en groei in en buiten Europa. Professionaliteit en kwaliteit zijn gegarandeerd door de uitgebreide ervaring en kennis. Een aanwinst voor het team van Aimbizz.
Neem vrijblijvend contact opVolg ons op Linkedin
Kris Van de Mosselaer
Team lid
Kris versterkt het team met zijn passie voor het ondernemerschap en brengt dit over naar gemotiveerde medewerkers en ambitieuze bedrijven. Met meer dan 25 jaar ervaring in management, administratie, boekhoudkundige en financiële ondersteuning kent hij het reilen en zeilen binnen ondernemingen door en door, en dit op elk niveau. Met meer dan gewone interesse heeft hij zich toegelegd op het verrijken van zijn kennis op strategisch, technisch en HR vlak. Coachen en motiveren van medewerkers in het kader van bedrijfsdoelstellingen en strategische beslissingen is steeds een uitdaging. Oplossingsgericht, klantgericht en bedrijfsgericht handelen en denken zijn dan ook niet vreemd, maar zonder de medewerkers uit het oog te verliezen. Gezien hij de laatste jaren sterk gewerkt heeft op project management, change management en rapportering kan hij zich bestempelen als een all-rounder, met zin voor meer.
Neem vrijblijvend contact opVolg ons op Linkedin

 

Adviesbureau, bedrijfsadvies