0479/97 96 35

Sales de motor van uw bedrijf !

Aimbizz ondersteunt uw bedrijf in het optimaliseren van uw sales afdeling. We analyseren het huidige verkoopproces en stellen een strategisch verkoopplan op dat we implementeren.

Sales

Sales is de motor en drijfkracht van uw bedrijf. Aimbizz zorgt er voor dat de sales afdeling gestroomlijnd loopt en dat uw bedrijf de vooropgestelde resultaten behaald.

Het salesplan biedt een duidelijk antwoord op welke markt en doelgroepen er worden benaderd met welk product/dienst, een goede samenwerking tussen marketing en sales is een vereiste. Liefst betrekken we de sales bij de opstelling van het marketingplan. We analyseren het huidige verkoopproces en de dagdagelijkse werkwijze. We stellen een strategisch verkoopplan op waarin het verkoopbeleid wordt vastgelegd. Het verkoopdoel wordt bepaald en vertaald naar de verschillende verkoopkanalen. Binnen- en buitendienst worden op elkaar afgestemd om het maximum resultaat te behalen. Medewerkers worden betrokken in dit proces en krijgen de nodige ondersteuning om beter om te gaan met marktontwikkelingen en trends. We bepalen mede de salesaanpak en zorgen voor de beste sales pitch. Sales medewerkers kunnen door Aimbizz worden gecoacht, dit kan intern gebeuren maar ook in the field. We verzorgen de ganse begeleiding zodat uw sales de echte motor wordt van uw bedrijf.

Wenst u ook de sales van uw bedrijf te optimaliseren en meer resultaat te boeken, contacteer ons vrijblijvend: info@aimbizz.be

Adviesbureau, bedrijfsadvies