0479/97 96 35

Management- en organisatieadvies

Management- en organisatieadvies biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf te optimaliseren.

Hierbij wordt er eerst vertrokken van het bepalen van uw noden en het vaststellen van het doel.

Voor het juiste management- en organisatieadvies gaan we eerst de nodige analyses uitvoeren en krijgen we een duidelijke kijk op de huidige situatie van uw bedrijf.

De swot-analyse is het uitgangspunt aangevuld met bijkomende analyses, zoals quickscans of financiƫle analyses.

Management- en organisatieadvies

 

Vanuit deze analyses stellen we de strategie op met een uitvoerbaar actieplan dat we begeleiden. U krijgt een algemene doorlichting van uw bedrijf nodig om u te begeleiden in uw groei en ontwikkeling. Wij begeleiden het veranderingstraject in uw bedrijf: strategie, structuur en cultuur.

U kan verder bij Aimbizz terecht voor het opstellen van een businessplan of ondernemingsplan. Wij bouwen een rapporteringssysteem uit waarmee u de KPI’s, de doelen, in uw bedrijf kan opvolgen. We beschikken ook over een systeem waarmee u de medewerkers kan volgen in hun ontwikkeling en hun vorderingen in het uitvoeren van vooraf bepaalde actiepunten.

Niet enkel voor de algemene bedrijfsstructurering kan u op ons een beroep doen maar wij ondersteunen u ook in de optimalisatie van het leiderschap van uzelf en uw managementteam.

Voor de verdere evolutie van uw bedrijf zorgen we er voor dat we het leervermogen van uw organisatie structureel inbedden. Doordat we ook bedrijven ondersteunen in hun overname of opvolging is het ook belangrijk om de huidige aanwezig bij de huidige bedrijfsleider op een correcte manier over te dragen. Hiervoor voorzien we een opvolgingsplan en persoonlijk leerplan voor de nieuwe bedrijfsleider.

Voor alle management- en organisatieadvies kan u bij ons terecht. U bent verzekerd van een meerwaarde daar wij werken met een team van ervaren specialisten zodat u steeds de juiste persoon voor uw begeleiding krijgt. Geen junior’s enkel senior’s.

Contacteer ons vrijblijvend: info@aimbizz.be

 

Adviesbureau, bedrijfsadvies