0479/97 96 35

HR is verantwoordelijk voor het menselijk kapitaal van uw bedrijf.

Het menselijk kapitaal van uw bedrijf heeft een grote waarde.

HR

Aimbizz zorgt er voor de factoren te verbeteren en uw bedrijf meer effectief maken. HR speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van uw bedrijf en in het succes ervan. Wij zorgen voor een betere werkomgeving in al zijn factoren.

Na een analyse gaan we bepalen welke competenties u nodig heeft in uw bedrijf en welke u reeds hebt?. Welke functies heeft u reeds in uw bedrijf en welke heeft u nog extra nodig ? Welke medewerkers kunnen ontwikkelen om de benodigde competentie te ontwikkelen. Hiervoor wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld.

Wij kunnen assisteren in selectie en aanwerving. De sollicitaties kunnen we voor u uitvoeren of we leren u of één van uw medewerkers aan hoe dit zelf te doen. Hiervoor gebruiken we een sollicitatieprocedure.

Bij aanwerving stellen we een ontvangstbrochure samen, indien u deze nog niet hebt en maken een opleidingsplan op. We kunnen bepaalde opleidingen voorzien of stellen een intern peter programma op.Wij implementeren dit indien gewenst.

Wij voorzien het organigram dat bij uw bedrijf hoort en zorgen voor de functieomschrijving van iedere medewerker. Zo wordt het voor iedereen duidelijk wat zijn/haar verantwoordelijkheden en taken zijn. Wij voorzien een opvolgingssysteem, performance management, zodat iedere medewerker zich ten volle kan ontwikkelen en u de resultaten krijgt die nodig zijn voor het succes van uw bedrijf.

Een evaluatiesysteem wordt opgesteld en geïmplementeerd.

 

Dit alles zal uw, als bedrijfsleider, heel wat werk uit handen nemen en er voor zorgen dat uw medewerkers betrokken zijn met het functioneren en het succes van uw bedrijf. Contacteer ons vrijblijvend voor een concrete bespreking van uw situatie: info@aimbizz.be

 

 

Adviesbureau, bedrijfsadvies