0479/97 96 35

Business transformation

Business transformation

Business Transformation is een change management strategie met als doel de mensen, processen en technologie beter af te stemmen met de strategie en de visie.

Business transformation

Het model Structuur Optimalisatie Model Canvas gebruikt hetzelfde principe. We stemmen alle onderdelen van het bedrijf op elkaar af om een beter resultaat te bereiken en optimaal te laten werken. Hierbij bepalen we de nieuwe organisatie en zorgend dat deze wordt ondersteund door het management, gaan we dieper in op de werkwijze van de medewerkers en stemmen dit terug af met de nieuwe strategie en visie, we herorganiseren de structuur, herbekijken de producten of diensten en hoe we hierbij technologie kunnen inzetten. Bij business transformation is er nog een zeer belangrijk extra element: innovatie.

Meestal gaan we over naar business transformation als er een verandering binnen het bedrijf moet gebeuren door externe wijzigingen: de markt, versterkte concurrentie op vlak van de producten of diensten of gewijzigde wetgeving.

Doordat dit een veranderingstraject is hebben we de betrokkenheid van de medewerkers nodig, Aimbizz gebruikt hier bepaalde tools om dit te verzekeren en te zorgen voor de benodigde resultaten.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie: info@aimbizz.be

Adviesbureau, bedrijfsadvies