0479/97 96 35

Advies en Coaching

Wat kan Aimbizz voor u betekenen op het vlak van advies en coaching?

Als strategisch adviesbureau bieden wij bedrijfsadvies en coaching op maat aan. Wij luisteren naar uw behoeften en ontwikkelen het gepaste advies voor uw bedrijf en zorgen voor de implementatie. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf optimaal draait. Hierbij kan u er van verzekerd zijn dat we een meerwaarde bieden door ons team van ervaren mensen, allemaal senior’s.

Aimbizz werkt met een eigen ontwikkelde methode, Structuur Optimalisatie Model Canvas, om u de beste resultaten te kunnen bieden in ons aanbod van advies en coaching.

Structuur Optimalisatie Model Canvas voor advies en coaching

 

Wij begeleiden de groei en ontwikkeling van uw bedrijf op basis van het ‘Structuur Optimalisatie Model Canvas’ en werken de juiste strategie uit voor uw bedrijf. Ondernemerschap is niet enkel hard werken en bezield zijn maar vergt ook een duidelijke kijk op de huidige en toekomstige situatie. Aimbizz biedt u hiervoor een kijk op uw structuur en pakt alle noden aan. Zo zorgen wij er voor dat uw bedrijf terug of meer winstgevend wordt en optimaal aan de toekomst kan werken. 

Medewerkers worden betrokken bij dit proces zodat zij mee gaan werken aan de veranderingen voor verbetering. Hiervoor kunnen we individuele of groepscoaching voorzien. Uzelf als bedrijfsleider kan wellicht soms gebruik maken van een klankbord, dit kunnen we aanbieden onder de vorm van coaching.

Door te werken met het model komen medewerkers, verschillende afdelingen, processen en procedures in balans en wijzen alle neuzen in één richting. Een noodzaak in een snel evoluerende wereld om de concurrentie aan te kunnen. 

Laat u begeleiden door één van onze bedrijfsadviseurs en pluk de vruchten van deze samenwerking. U zal versteld staan wat wij u kunnen bieden. 

U kan op Aimbizz beroep doen voor optimalisatie van verschillende aspecten van uw bedrijf: wij kunnen het totale bedrijf aanpakken of een deelaspect. 

U kan onder andere voor het volgende terecht: 

Voor meer uitleg betreffende dit aanbod klik op de link of neem vrijblijvend contact op: info@aimbizz.be

 

 

 

 

 

Adviesbureau, bedrijfsadvies